אוסלו

סיווג מדעי של אוסלו

מַלְכוּת
בעלי חיים
מַעֲרָכָה
Chordata
מעמד
ממליה
להזמין
קרניבורה
מִשׁפָּחָה
פלידה
סוּג
נמר
שם מדעי
נמר פרדליס

סטטוס שימור Ocelot:

הדאגה האחרונה

מיקום Ocelot:

מרכז אמריקה
דרום אמריקה

עובדה מהנה של אוסלו:

ידוע גם בשם הנמר הצבוע!

עובדות אוסלו

טֶרֶף
מכרסמים, לטאות, צבאים
שם הצעירים
גור חתולים
התנהגות קבוצתית
  • בּוֹדֵד
עובדה מהנה
ידוע גם בשם הנמר הצבוע!
גודל אוכלוסייה משוער
800,000
האיום הגדול ביותר
אובדן בית גידול
תכונה מובחנת ביותר
שושנות, כתמים ופסים על פרווה
שמות אחרים)
נמר צבוע
תקופת הריון
79 - 85 יום
בית גידול
ג'ונגל טרופי, כרי דשא וביצות
חיות טרף
יגואר, פומה, הארפי נשר
דִיאֵטָה
טורף
גודל המלטה ממוצע
2
סגנון חיים
  • לילה / דמדומים
שם נפוץ
אוסלו
מספר המינים
1
מקום
דרום אמריקה
סִיסמָה
ידוע גם בשם הנמר הצבוע!
קְבוּצָה
יונק

מאפיינים פיזיים של Ocelot

צֶבַע
  • אפור
  • צהוב
  • נֶטוֹ
  • שָׁחוֹר
  • לכן
סוג עור
פרווה
מהירות עליונה
38 קמ'ש
אורך חיים, משך חיים
8 - 12 שנים
מִשׁקָל
11.5 ק'ג - 16 ק'ג (25 ק'ג - 35 ק'ג)
אורך
55 ס'מ - 100 ס'מ (22 אינץ '- 40 אינץ')
גיל הבגרות המינית
23 שנים
גיל הגמילה
6 שבועות

מאמרים מעניינים