אדלי פינגווין



סיווג מדעי של אדלי פינגווין

מַלְכוּת
בעלי חיים
מַעֲרָכָה
Chordata
מעמד
ציפורים
להזמין
Sphenisciformes
מִשׁפָּחָה
ספניסקידים
סוּג
פיגוסליס
שם מדעי
Pygoscelis adeliae

סטטוס השימור של אדלי פינגווין:

הדאגה האחרונה

Adelie Penguin מיקום:

אנטארקטיקה
אוקיינוס

עובדה מהנה של אדלי פינגווין:

אוכל עד 2 ק'ג אוכל ליום!

עובדות אדלי פינגווין

טֶרֶף
קריל, דג, קלמארי
שם הצעירים
אפרוחים
התנהגות קבוצתית
  • מוֹשָׁבָה
עובדה מהנה
אוכל עד 2 ק'ג אוכל ליום!
גודל אוכלוסייה משוער
5 מיליון
האיום הגדול ביותר
נמס קרח מהיר
תכונה מובחנת ביותר
עיגול לבן קטן סביב כל עין
מוּטַת כְּנָפַים
35 ס'מ - 70 ס'מ (14 אינץ '- 27.5 אינץ')
תקופת דגירה
2 חודשים
עידן השעבוד
90 יום
בית גידול
קרקע ואוקיאנוס אנטארקטיים
חיות טרף
חותם נמר, סקואה שחף, רוצח לוויתן
דִיאֵטָה
טורף
סגנון חיים
  • יוֹמִי
שם נפוץ
אדלי פינגווין
מספר המינים
1
מקום
אנטארקטיקה החופית
גודל מצמד ממוצע
2
סִיסמָה
אוכל עד 2 ק'ג אוכל ליום!
קְבוּצָה
ציפור

אדלי פינגווין מאפיינים פיזיים

סוג עור
נוצות
מהירות עליונה
45 קמ'ש
אורך חיים, משך חיים
10 - 20 שנים
מִשׁקָל
3 ק'ג - 6 ק'ג (7 ק'ג - 13 ק'ג)
גוֹבַה
40 ס'מ - 75 ס'מ (16 אינץ '- 30 ס'מ)
גיל הבגרות המינית
23 שנים

מאמרים מעניינים